Bölgede futbol denince...

HEDEF KIRIKKALESon haftaların flaş ekibi Giresunspor, Kırklareliyi’de gözüne kestirdi. Teknik Direktör Birinci, “Kırklareli maçı zor geçecek. Ancak her müsabakaya olduğu gibi bu maça da çok iyi hazırlandık. Sahaya kazanma adına çıkacağız” dediİYİ HAZIRLAN

Bölgede futbol denince...

HEDEF KIRIKKALE

Son haftaların flaş ekibi Giresunspor, Kırklareliyi’de gözüne kestirdi. Teknik Direktör Birinci, “Kırklareli maçı zor geçecek. Ancak her müsabakaya olduğu gibi bu maça da çok iyi hazırlandık. Sahaya kazanma adına çıkacağız” dedi

İYİ HAZIRLANDIK

Ligdeki başarılı sonuçlarına Kırklarelispor deplasmanından da 3 puanla dönerek bir yenisini daha eklemek istediklerini söyledi. Bu haftaki rakiplerinin ligin en diri ve en istekli takımlarından biri olduğuna dikkat çeken Birinci, “Kırklarelispor, iyi ve güçlü bir ekip. Bana göre puan sıralamasında bulundukları yeri asla hak etmiyorlar. Açıkça konuşmak gerekirse hem bizim hem de rakibimiz açısından zor bir maç olacak. Ancak bizim üst sıralardan kopmamamız adına sahadan mutlaka galibiyetle ayrılmamız gerekiyor. Her müsabakaya olduğu gibi bu maça da çok iyi hazırlandık ve sahaya kazanma adına çıkacağız. İstediklerimizi sahaya yansıtabilirsek 90 dakikanın sonrasında yeni bir zafer daha kazanmanın mutluluğunu yaşayabiliriz” dedi.

“KİMSEYE SÖZ VERMEDİM ANCAK…”

Ligin son haftalarında aldıkları başarılı sonuçlarla şampiyonluk havasına girdiklerini de anımsatan Giresunspor teknik direktörü Mehmet Birinci, iş başına geldiğinde kimseye şampiyonluk sözü vermediğini ancak bu şekilde devam etmeleri durumunda mutlu sona ulaşacaklarını ifade etti. Birinci; “Yakaladığımız hava nedeniyle son derece iyi gidiyoruz. Hiç kimseye şampiyonluk sözü veremem ama bu şekilde sonuçlar almaya devam edersek bu takım şampiyon olur. Şampiyonluk gelmezse hedefimiz Play-Off’a kalmak. Taraftarlarımızla omuz omuza kenetlenmeye devam edelim. Nereye gideceğimizi yada sezonu nerede tamamlayacağımızı 3-5 hafta sonra daha net olarak görürüz” diye konuştu.

Devamı sayfa 2'de

GÜMÜŞ GİBİ TOKAT

Hafta sonunda deplasmanda Tokatspor’un konuğu olacak olan Gümüşhanespor’da bu maç öncesi hazırlıklar aralıksız bir şekilde devam ediyor. Cezalı olan İzzet dışında eksik oyuncusu olmayan Kırmızı-Beyazlılar’da asbaşkan Fazıl Ceylan, kazanmaktan başka bir şey düşünmediklerini söyledi. İyi bir kadroya sahip olduklarını belirten Ceylan, “Rakip kim olursa olsun her maçımıza galibiyet parolasıyla çıkıyoruz. Tokatspor karşısında da parolamız 3 puan. Kazınıp zirve yarışında yolumuza devam etmek istiyoruz” dedi.

Devamı sayfa 3'de

PAZAR ZAFER PEŞİNDE

Mavi-Beyazlılar, Altay deplasmanından 3 puanla dönmenin hesaplarını yapıyor. Deplasmanda Altay ile karşılaşacak Pazarspor, rakibi karşısında kazanarak alt sıralardan biraz daha uzaklaşmak istiyor. Teknik direktör Hasan Çelik, kendileri gibi ligde alt sıralara yakın bir takım ile karşılaşacaklarını, bu nedenle karşılaşmanın 6 puan değerinde olduğunu belirtti. Ligde oynadıkları son 3 karşılaşmada 7 puan topladıklarını ifade eden Çelik, "Her iki takım da bu maçtan 3 puanla ayrılmak adına tüm gücünü ortaya koyacaktır” dedi.

FEYYAZ SEVİNCİ

Çelik, “Biz sahamızda veya deplasmanda tüm maçlarımıza galibiyet için çıkıyoruz. Bu karşılaşmaya da galibiyet hedefiyle hazırlanıyoruz. Zor bir maç olacak ama 3 puan alacak güçteyiz. Altay deplasmanında kazanarak alt sıralardan biraz daha uzaklaşmak istiyoruz. İnşallah bu zorlu deplasmandan zaferle döneceğiz” dedi. Eksiklikleri bulunmadığını belirten Çelik, sakatlığı düzelen Feyyaz’ın da takımla çalışmalara başladığını sözlerine ekledi.

Devamı sayfa 4'de

ALANYA OFLUYACAK

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Ofspor'da hafta sonu Alanyaspor ile oynayacaklar maçın hazırlıkları sürüyor. Geride kalan haftayı Bandırma beraberliğiyle tamamlayan Bordo-Mavililerde Teknik Direktör Tolgay Kerimoğlu Bandırma karşısında 3 puanı son dakikalarda kaçırdıklarını, Alanya maçından ise puanla ayrılmak istediklerini söylerken, kalan iç saha maçlarında ise taraftarlarını tribünlere davet etti.

Kerimoğlu; "Bandırma iyi bir takım. Maçı önde bitirebilirdik ancak son dakikadaki pozisyon ve yediğimiz gol bizim şanssızlığımız oldu. Neticede sahadan 1 puanla ayrıldık. Taraftar desteğimiz olmadığı için saha avantajını da iyi kullanamıyoruz. Önümüzde Alanya maçı var. Rakibimiz iyi bir takım. Ligde ikinci sırada yer alıyorlar. Bu maçtan puan almak istiyoruz. Bu 1 puan mı yoksa 3 puan mı olur göreceğiz" dedi.

Zor maçlarını oynadıklarını ve fikstür avantajlarının olduğunu söyleyen Kerimoğlu; "Üst sıralardaki rakiplerimizle oynadık. Bundan sonra fikstürde biraz daha rahatlayacağız. Bu avantajı iyi kullanmak istiyoruz. Kolay maç yok" diye konuştu. Bordo-Mavili taraftarlara da mesaj gönderen Teknik Direktör Kerimoğlu, "Sanırım Trabzon'da insanlar futbola doydu. Taraftarımız artık maçlara gelmiyor. Bunun nedenini bilmiyoruz" diyerek taraftarları tribünlere davet etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor