BJK TS'yi kara kara düşünüyor

Şampiyonlar Ligi'ne havlu atan ve Avrupa Ligi şansını bile mucizelere bırakan siyah-beyazlıları zorlu Trabzonspor maçını kara kara düşünmeye başladılar. Cumartesi günü Avni Aker Stadı'nda Trabzonspor'a konuk olacak Beşiktaş'ta panik havası var. Kartal zor

BJK TS'yi kara kara düşünüyor

Şampiyonlar Ligi'ne havlu atan ve Avrupa Ligi şansını bile mucizelere bırakan siyah-beyazlıları zorlu Trabzonspor maçını kara kara düşünmeye başladılar.

Cumartesi günü Avni Aker Stadı'nda Trabzonspor'a konuk olacak Beşiktaş'ta panik havası var. Kartal zorlu deplasmanda Trabzonspor'a da yenilirse , lider Fenerbahçe ile arasındaki puan farkı 10'a çıkacak ve zirvenin uzağında kalacak.

Teknik heyeti Trabzonspor maçı öncesi sakat oyuncular da düşündürüyor. Rüştü, Toraman, İsmail, Tello ve Nihat gibi as oyuncuların durumlarının belirsizliğini koruyor.

Bu sezon 15 resmi maçta 8 kez fileleri havalandıramayan Beşiktaş'ta gol kısırlığı tavan yaptı. Sadece 9 kez rakip ağları sarsan siyah-beyazlıların hücum yollarındaki problemi de sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler