BJK-TS maçında Holosko yok

Beşiktaş, 15 Şubat Pazar günü Trabzonspor ile yapacağı lig maçın hazırlıklarını sürdürürken, Ekrem'den sonra, sakatlığı bulunan Holosko'nun da bu karşılaşmada forma giyemeyeceği açıklandı.BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde, teknik direktör Mustafa Denizli yön

BJK-TS maçında Holosko yok

Beşiktaş, 15 Şubat Pazar günü Trabzonspor ile yapacağı lig maçın hazırlıklarını sürdürürken, Ekrem'den sonra, sakatlığı bulunan Holosko'nun da bu karşılaşmada forma giyemeyeceği açıklandı.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde, teknik direktör Mustafa Denizli yönetiminde hazırlıklarını sürdüren siyah-beyazlı takım, bugünkü idmanda pas çalışması ve ardından küçük kale maç yaptı. İdman, yarım sahada taktik ağırlıklı çift kale maçla sona erdi.

Sağanak yağış altında 1,5 saat süren antrenmana sakatlıkları devam eden Ekrem ile Holosko'nun yanı sıra milli takım kampında bulunan ve yarın kadroya dahil olacak Tello katılmadı. (A) Milli Takım'ın dün akşam Fildişi Sahili ile yaptığı maçta forma giyen Gökhan Zan ise takımdan ayrı hafif bir idman yaptı.

Bu arada Beşiktaş'ta, Ekrem'den sonra, Konyaspor ile yapılan karşılaşmada sakatlanan Holosko'nun da Trabzonspor karşısında takımdaki yerini alamayacağı açıklandı.

Kulüp doktoru Ayhan Optur, yapılan kontrollere göre Holosko'nun da Trabzonspor maçında forma giyemeyeceğini söyledi.

Beşiktaş, Trabzonspor maçının hazırlıklarını yarın yapacağı idmanla sürdürecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor