BJK TS maçı primini değiştirdi

Beşiktaş'ta menajer Sinan Engin, Trabzonspor maçı öncesinde siyah- beyazlı futbolcularla yaptığı toplantı da  "Havaya girmeye gerek yok. Trabzon'u yenin ve gerçek gücünüzü gösterin" diye uyardığı öğrenildi.  Engin , dün Ümraniye Nevzat Demir tesislerinde

BJK TS maçı primini değiştirdi

Beşiktaş'ta menajer Sinan Engin, Trabzonspor maçı öncesinde siyah- beyazlı futbolcularla yaptığı toplantı da  "Havaya girmeye gerek yok. Trabzon'u yenin ve gerçek gücünüzü gösterin" diye uyardığı öğrenildi. 

Engin , dün Ümraniye Nevzat Demir tesislerinde yaptığı özel toplantıda ''Tatil bitti.İşi sıkı tutma zamanı geldi. 2 maç kazandık diye kimse kendini bulutların üstünde görmesin. Ayaklarımız yere bassın. Çok iyi yoldayız ama daha olmadık. Havaya girmeyin." şeklinde konuştuğu belirtildi.

Bu arada Beşiktaş yönetimi sezon başı belirlediği prim sistemini sadece Trabzonspor maçı için değiştirmeye karar verdi. Arka arkaya 5 lig maçının kazanılması halinde 25'er bin dolar verecek olan yönetim , bu kararı bu haftalık dondurdu ve Bordo- mavili takımı yenmeleri halinde futbolcularına 10'ar bin dolar prim vermeyi kararlaştırdı.

Bu arada Teknik direktör Ertuğrul Sağlam İbrahim Toraman'ı ön liberoda Uğur İnceman'la yanyana oynatmayı düşündüğü, savunmayı Serdar Kurtuluş, Sivok, Zapatocny ve Tello şeklinde kurmayı planladığı ortaya çıktı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor