BJK-TS maçı ilk olacak

Haber61.net Spor Servisi - Spor Toto Süper Lig’in 12. Haftasında bu akşam Konya Torku Arena stadında oynanacak olan Beşiktaş Trabzonspor karşılaşmasına ilgi oldukça yoğun.42 bin kişilik Torku Arena Stadı’nda şuana kadar 37 bin bilet satıldığı öğrenilirken

BJK-TS maçı ilk olacak

Haber61.net Spor Servisi - Spor Toto Süper Lig’in 12. Haftasında bu akşam Konya Torku Arena stadında oynanacak olan Beşiktaş Trabzonspor karşılaşmasına ilgi oldukça yoğun.

42 bin kişilik Torku Arena Stadı’nda şuana kadar 37 bin bilet satıldığı öğrenilirken kalan 5 bin biletinde maç saatine kadar tükeneceği belirtildi.

Ayrıca Passolig satışı sıralamasında Türkiye’de 5. sırada olan Konya,  dev maçın Konya’da oynanacağının açıklanmasının ardından taraftarların aldığı Passoliglerle 4. sıraya çıktığı öğrenildi. Bu akşam oynanacak dev karşılaşmanın Türkiye’de bu yıl tribünlerin dolu olacağı ilk karşılaşma olması bekleniyor.

TRABZONSPOR’DA KOMBİNE SATIŞI

Trabzonspor’un son haftalarda başarılı sonuçlar alması ve takımın iyi futbol oynamasının sonuçları da ortaya çıkmaya başladı. Bordo mavili takımda kombine bilet satışının 3 bin 700’e çıktığı ifade edilirken Passolig satışının da 39 bini geçtiği ifade edildi.

KONYA’DA HAVA NASIL?

Dev karşılaşmanın oynanacağı Konya’da havanın zaman zaman sisli zaman zaman ise güneşli olduğu ve karşılaşmanın oynanacağı saat 19:00 da ise havanın açık sıcaklığın ise 7 derece civarında olması bekleniyor. (TB)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor