"BJK taraftarı dezavantaj değil"

Turkcell Süper Lig'de hafta sonu deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşacak olan Trabzonspor'un kulüp genel sekreteri Hasan Yener, şu anda rakiplerinden daha iyi durumda olduklarını savundu. Yener, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu tür maçlarda kazanmaları

"BJK taraftarı dezavantaj değil"

Turkcell Süper Lig'de hafta sonu deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşacak olan Trabzonspor'un kulüp genel sekreteri Hasan Yener, şu anda rakiplerinden daha iyi durumda olduklarını savundu.

Yener, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu tür maçlarda kazanmaları için şansın da yanlarında olması gerektiğini belirterek, ''Önceden tahmin zor. Bizim takım fizik gücü, oyuna motivasyonuyla, her şeyiyle iyi durumda. Beşiktaş'tan daha iyi durumdayız. Maç günü de performansımız bu şekilde olursa iyi bir sonuçla İstanbul'dan döneceğimize inanıyoruz'' dedi.

Ligin ikinci bölümünün ilk 4 haftasında 8 puan kazanmayı hedeflediklerini kaydeden Yener, ''Fenerbahçe beraberliği, Ankaraspor ve Ankaragücü maçlarıyla ilk 3 haftada 7 puan topladık. Beşiktaş beraberliği ile bu 8 puan hedefimizi gerçekleştirmiş olacağız. Çok zorlu bir dönemi iyi şekilde geride bırakmış olacağız. Ama her maç gibi bu maçı da kazanmak istiyoruz. Kazanırsak bizim için mükemmel olur'' diye konuştu.

Trabzonspor'un daha önceki dönemlerde büyük maçları kazanamamasının bu maç için çok fazla dikkate alınmaması gerektiğini ifade eden Yener, takımın bugünkü kadrosuyla çok şey başarabilecek güçte olduğunu savundu.

Yener, İnönü Stadı'nda Beşiktaş'ın fazla bir taraftar topluluğu tarafından desteklenmesinin kendileri için dezavantaj oluşturmayacağını söyleyerek, şöyle devam etti:

''Futbolcularımızın böyle bir ortamda maçı oynayacak olması bizim için avantaj olur. Üst düzey profesyonel oyuncularımız var. Daha önce birçok kez bu tür ortamlarda maç oynadılar. Seyirci sayısının fazla olması onları sevindirir.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor