BJK Hacettepe'yi 2-1 yendi

Kartal yara sardı! UEFA Kupası'nda Ukrayna ekibi Metalist Kharkiv'e 4-1 mağlup olarak sıkıntılı günler geçiren Beşiktaş, Süper Lig'de 6. haftanın kapanış maçında Hacettepe'yi 2-1 mağlup etti. İnönü Stadı'nda ilk yarısı 1-1 sona eren karşılaşmada siyah-bey

BJK Hacettepe'yi 2-1 yendi

Kartal yara sardı! UEFA Kupası'nda Ukrayna ekibi Metalist Kharkiv'e 4-1 mağlup olarak sıkıntılı günler geçiren Beşiktaş, Süper Lig'de 6. haftanın kapanış maçında Hacettepe'yi 2-1 mağlup etti.

İnönü Stadı'nda ilk yarısı 1-1 sona eren karşılaşmada siyah-beyazlıların golleri 7. dakikada Batuhan ve 64. dakikada Nobre'den gelirken, Hacettepe'nin tek golü 20. dakikada Kadir'den geldi.

Maça stresli başlayan Beşiktaşlı oyuncular dakikalar ilerledikçe daha rahat hareket etmeye başladılar, Hacettepe ise ilk yarıdaki açık futbolunu ikinci yarıda sürdüremedi.  Bu sonuç ile ligdeki dördüncü galibiyetini alan Beşiktaş puanını 14'e yükseltip üçüncü sıraya yükselirken, Hacettepe 4 puanla 15. sırada kaldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor