BJK Eskişehiri 2-0 yendi

Turkcell Süper Lig'de 12. Hafta'nın kapanış maçında Beşiktaş, Eskişehirspor'u 2-0 mağlup etti. Beşiktaş İnönü Stadı'nda ilk yarısı da siyah-beyazlıların golleri 35. dakikada Sivok ve 55. dakikasında Nobre'den geldi. Beşiktaş golü bulana kadar zorlandığı m

BJK Eskişehiri 2-0 yendi
Turkcell Süper Lig'de 12. Hafta'nın kapanış maçında Beşiktaş, Eskişehirspor'u 2-0 mağlup etti. Beşiktaş İnönü Stadı'nda ilk yarısı da siyah-beyazlıların golleri 35. dakikada Sivok ve 55. dakikasında Nobre'den geldi. Beşiktaş golü bulana kadar zorlandığı maçta, Sivok ile bulduğu golden sonra ise rahat bir futbol sergiledi.

Zirvedeki rakiplerinin puan kaybettiği haftada, bu galibiyetle puanını 25'e yükselten Beşiktaş lider Trabzonspor ile puan farkını 2'ye düşürüp ikinci sıraya yerleşirken, Eskişehirspor 13 puanda kaldı.

Beşiktaş, Eskişehirspor karşısında aldığı galibiyetle önümüzdeki hafta oynayacağı F.Bahçe maçı öncesinde de moral buldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor