BJK Başkanı: Artık şike olmaz!

Anadolu Beşiktaşlılar Derneği tarafından Ankara'da düzenlenen 'Sporda Şiddet ve Çözüm Yolları' konulu panele katılan Fikret Orman, konuşmasında şike sürecini değerlendirdi. Orman, "Siz bugün şike ile alakalı 3 Temmuz sürecinden sonra kimseyi bir şike süre

BJK Başkanı: Artık şike olmaz!

Anadolu Beşiktaşlılar Derneği tarafından Ankara'da düzenlenen 'Sporda Şiddet ve Çözüm Yolları' konulu panele katılan Fikret Orman, konuşmasında şike sürecini değerlendirdi. Orman, "Siz bugün şike ile alakalı 3 Temmuz sürecinden sonra kimseyi bir şike sürecine sokabilir misiniz? Hayır." diyerek şunları söyledi: "Herkes gördü ki bu işin sonunda bir hapis var. Artık kim yönetici olursa olsun bu konularla alakalı bir aksiyon içerisine girmesi mümkün değil."

'Yöneticiler şiddete neden oluyor'

Sporda şiddetin sebeplerinden birinin statların yetersizliği olduğunu belirten Orman, "Yöneticiler bunlara sebep oluyor" dedi. Suçun olduğu yerde cezanın da olması gerektiğini vurgulayan Orman konuşmasında, "6222'ye baktığımız zaman kanun gibi gözükse bile bunu teşvik edenler, bilet verenler, para verenler, bağırttıranlara ceza var mı? Yok" diyerek, sözlerini şöyle tamamladı: "Bir taraftar sahaya atladı, futbolcuma vurdu. Bir ceza var mı? Yok. Kime ceza var? Kulüplere ceza var. Kulüpler bunun cezasını öderken kim ödüyor parasını? Yöneticiler cebinden mi ödüyor? Hayır. Beşiktaş kulübü ödüyor. Demek ki zararı kurum görüyor."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor