"Bizim desteğe ihtiyacımız var"

Geçen haftaki Denizlispor maçında kart cezası nedeniyle forma giyemeyen ve bu hafta Antalyaspor karşısında takımdaki yerini alacak olan Hüseyin Çimşir, Denizlispor karşısında aldıkları yenilginin bir uyarı anlamı taşıdığını belirtti.      Ligin ikinci yar

"Bizim desteğe ihtiyacımız var"

Geçen haftaki Denizlispor maçında kart cezası nedeniyle forma giyemeyen ve bu hafta Antalyaspor karşısında takımdaki yerini alacak olan Hüseyin Çimşir, Denizlispor karşısında aldıkları yenilginin bir uyarı anlamı taşıdığını belirtti.
    

Ligin ikinci yarısının ilk haftasında Fenerbahçe deplasmanında 0-0 berabere kaldıklarını ve ardından Ankaraspor'u deplasmanda 2-0 yendiklerini anımsatan Hüseyin, ''Bu iki maçta takım halinde iyi oynadık. Herkes, takım halinde çok iyi mücadele ettiğimizi söylüyordu. Ama maalesef kendi içimizde Ankaragücü maçıyla başlayan, Beşiktaş ve Denizlispor maçıyla devam eden bir süreç var. Takım halinde bu maçlarda kötüydük. Bunu kabul ediyoruz'' dedi.
    

Ligin ilk yarısında da buna benzer bir dönem geçirdiklerini ifade eden Hüseyin, ''İlk yarı 3-0'lık Galatasaray maçının ardından Gaziantepspor ile ligde berabere kalıp kupada ise rakibimize yenilmiştik. Ama daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçıyla yeniden bir çıkışa geçmiştik. Bazen futbolda bu tür sonuçlar oluyor. Her işte bir hayır var' diye konuştu.
    

Hüseyin, tekrar bir çıkış yakalayacaklarına inandıklarını kaydederek, şunları söyledi:
     ''Denizlispor maçında kaybetmemeliydik. Daha ileride bu kredimizi kullanmalıydık. İç sahada böyle bir kayıp kötü oldu. Ama böyle erken bir mağlubiyet olması bize uyarıdır. Biz takım halinde mücadele ederek, 11 kişi sahaya iyi yayılarak disiplinli şekilde oynayarak buralara geldik. 3 maçta bu şekilde oynayamadık. Ama Antalyaspor maçında tekrar takım halinde iyi oynayarak kazanmak istiyoruz.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor