"Bizi konuşmaya devam edin"

Trabzonspor'un bu sezon yıldızı parlayan isimlerinden olan Burak, yakaladığı çıkışın ardından hakkında bir çok transfer dedikodusu çıkmasına aldırmadığını söyledi. Hiç bir takıma gitme gibi bir düşüncesinin olmadığını belirten Burak, Trabzonspor'da başarm

"Bizi konuşmaya devam edin"

Trabzonspor'un bu sezon yıldızı parlayan isimlerinden olan Burak, yakaladığı çıkışın ardından hakkında bir çok transfer dedikodusu çıkmasına aldırmadığını söyledi. Hiç bir takıma gitme gibi bir düşüncesinin olmadığını belirten Burak, Trabzonspor'da başarması gereken önemli işler olduğunu vurguladı, "Ben Burak Yılmaz olarak Trabzonspor'da tanındım. Şimdi de bu takımın bana ihtiyacı var ve bir yere gitmiyorum. Yeni sözleşmeye de imza atmaya hazırım" diye konuştu. Burak, daha sonra şunları söyledi:

"YENİ SEZONDA DA ADIMIZDAN SÖZ ETTİRECEĞİZ"

"Yeni sezonda başarılı olacağımıza inanıyorum. Lig sona erdi ama en kendimi hala formda hissediyorum. Bana bu enerjiyi Trabzonspor taraftarları ve camiası verdi. Kamp dönemine kadar en iyi şekilde dinlenip sezona çok iyi bir başlangıç yapmak istiyorum. Yönetim kurulumuz ve teknik heyetimiz zaten güçlü olan takımımızı daha da güçlendirmek adına gerekli tüm çalışmayı yapıyor. Yeni sezonda da adımızdan fazlasıyla söz ettireceğimize inanıyorum. "

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler