"Bize her yer Trabzon"

Trabzonspor basketbol takımının İtalya Ligi şampiyonu Emperio Armani Milano takımından transfer ettiği Amerikalı Pivotumuz Gani Lawal, bugün Trabzon’a geldi.Yeni transfer Gani Lawal, bugün Trabzon’a geldi. Ayağının tozuyla kulüp tesislerine gelen Amerikal

"Bize her yer Trabzon"

Trabzonspor basketbol takımının İtalya Ligi şampiyonu Emperio Armani Milano takımından transfer ettiği Amerikalı Pivotumuz Gani Lawal, bugün Trabzon’a geldi.

Yeni transfer Gani Lawal, bugün Trabzon’a geldi. Ayağının tozuyla kulüp tesislerine gelen Amerikalı Pivot, yönetici Hasan Aktaş ve Genel Menajer Nihat Mala ile görüştü.

Trabzonspor Medical Park’a imza attığı günden bu yana, taraftarın kendisine büyük destek verdiğini ve bundan da oldukça etkilendiğini belirten Gani Lawal, “Burada büyük bir sevgiyle karşılandım. İmza attığım günden itibaren taraftarlarımızın internet üzerinden paylaşımlarını takip ettim ve de çok etkilendim. Daha Trabzon’a adım atmadan bana büyük destek verdiler. Şunu da söylemeliyim ki; hayatımda duyduğum en iyi slogan, “Bize Her Yer Trabzon” sloganı. Açıkçası çok heyecanlıyım. Maçlarımızı sabırsızlıkla bekliyorum. Buraya büyük işler başarmaya geldik. 3 farklı kulvarda da bunu yapacağız. Bunun için de taraftarımızdan tek isteğim var: Dedikleri gibi, bize her yeri Trabzon yapsınlar” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor