Biz neden Trabzonspor'a gidemiyoruz!

PTT 1. Lig'den Spor Toto 2. Lig'e düşen 1461 Trabzon'da kulüp başkanı Şaban Bülbül, küme düştükleri için üzgün olduklarını ama bu üzüntünün kendilerini daha verimli çalışmalara iteceğini söyledi.Bülbül, 2013-2014 sezonuna başlarken hedef ve misyonlarının

Biz neden Trabzonspor'a gidemiyoruz!

PTT 1. Lig'den Spor Toto 2. Lig'e düşen 1461 Trabzon'da kulüp başkanı Şaban Bülbül, küme düştükleri için üzgün olduklarını ama bu üzüntünün kendilerini daha verimli çalışmalara iteceğini söyledi.

Bülbül, 2013-2014 sezonuna başlarken hedef ve misyonlarının başta Trabzonspor'a genç ve kaliteli futbolcular yetiştirmek olduğunu belirterek, "Önceki sezon çekirdek kadromuzdan 13 futbolcumuz 1461 Trabzon'dan ayrılmıştı. Takımda kalan futbolcular ve altyapıdan yaptığımız takviyelerle sezona başlamıştık ama yaşadığımız birtakım sıkıntılar bizi olumsuz etkiledi. Bunların en önemlisi teknik direktörümüz Kadir Özcan'ın vefatıydı" dedi.

İkinci yarı başında 2 futbolcularının daha Trabzonspor'a gittiğini, kalan futbolcuların ise "biz neden Trabzonspor'a gidemiyoruz" gibi sorularla çöküş yaşadıklarını ifade eden Bülbül, şunları söyledi:

"Ardından hoca değişikliğine gittik ve kısıtlı zamanda giden oyuncularımızın yerini doldurabilmek ve çöküşü atlatabilmek için 4 transfer yaptık. Transfer yaparken borçlarımızdan dolayı bonservisi elinde futbolcuları tercih etmek durumunda kaldık. Tabi mazeret üretmek çok kolay. Beklenmedik zamanda birçok futbolcumuzun sakatlanması, kart cezalısı durumuna düşmeleri bizi epeyce güç durumda bıraktı. Üzerine bir de yaşadığımız hakem hataları, birçok puanımızın elimizden gitmesine neden oldu. Sonuçta, Trabzonspor kimliğine yakışmayacak şekilde küme düştük. Bu konuda eleştirilen aldığımız gibi 'siz gerekeni yaptınız' diyerek moral verenler de oldu."

Bülbül, 1461 Trabzon PTT 1. Lig'e yükseldiği zaman bir profesyonel futbolcu aldıklarını kaydederek, şunları kaydetti:

"Biz bu konuları kamuoyu ile paylaştığımız zaman haklılık payı alıyoruz. Elbette Trabzonspor'un adının geçtiği, olduğu her yerde başarı da olmalıdır ama bizim asıl misyonumuz Trabzonspor'a futbolcu yetiştirmektir. Kamuoyu bize 'siz de aynı yapılanmayı yapmalısınız, Trabzon'un adının geçtiği yerde şampiyonluk hedefi olmalıdır' gibi uyarılarda bulunuyor. Tabi her telkini ciddiye alıyor, üzerinde titizlikle duruyoruz. Bu konuda çalışmalarımız devam ediyor. Küme düştüğümüz için üzgünüz ama bu üzüntü bizi daha verimli çalışmalara itecektir."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler