"Biz kendi kendimizi yendik"

TFF 3. Lig 4. Grup'ta deplasmanda Kastamonuspor'a 6-3 yenilen Sürmenesporun teknik direktörü Mustafa Bankoğlu, bu maçta rakiplerinin galibiyeti daha çok istediğini ve haklı bir galibiyet aldığını söyledi. Bankoğlu, Kastamonuspor karşılaşmasına iyi başlaya

"Biz kendi kendimizi yendik"

TFF 3. Lig 4. Grup'ta deplasmanda Kastamonuspor'a 6-3 yenilen Sürmenesporun teknik direktörü Mustafa Bankoğlu, bu maçta rakiplerinin galibiyeti daha çok istediğini ve haklı bir galibiyet aldığını söyledi.

Bankoğlu, Kastamonuspor karşılaşmasına iyi başlayamadıklarını belirterek, ''Rakibimiz saha ve seyirci avantajını da kullanarak karşılaşmaya daha iyi başladı. Kalemizde ilk yarı itibariyle çok gol pozisyonu verdik. Saha zemini de yağmurdan dolayı çok ağırlaştı, adete sahada goller oluştu'' dedi.

Karşılaşma hakeminin mükemmel bir maç yönettiğini ifade eden Bankoğlu, ''Yan hakemler ise kötü maç yönettiler. 2 ofsayt pozisyonundan gol verdiler. Sahanın da etkisiyle skor 6-1 oldu. Daha sonra oyundan düşmedik ve skoru 6-3 yaptık. Bu maçta rakip bizi yenmedi, biz kendi kendimizi yendik. Buna yan hakemin de hatasını katarsak böyle bir skor ortaya çıktı ama rakibimiz bize göre galibiyeti daha fazla istedi'' diye konuştu.

Bankoğlu, gelecek hafta sahalarında Bulancakspor ile karşılaşacaklarını kaydederek, ''Kastamonuspor yenilgisini bu maçta alacağımız galibiyetle telafi etmek istiyoruz'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor