Biz biliyoruz Aziz Yıldırım'a anlat!

Fenerbahçe'nin eski başkanı Ali Şen, futbolu şike pisliğine bulaştıran Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım'ın kulağına küpe edinmesi gereken sözler söyledi. Fenerbahçe'nin efsane başkanı Ali Şen, bir tv programına konuk oldu. Yayında bomba gibi açıklamalar y

Biz biliyoruz Aziz Yıldırım'a anlat!
Fenerbahçe'nin eski başkanı Ali Şen, futbolu şike pisliğine bulaştıran Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım'ın kulağına küpe edinmesi gereken sözler söyledi.
 
Fenerbahçe'nin efsane başkanı Ali Şen, bir tv programına konuk oldu.
 
Yayında bomba gibi açıklamalar yapan eski F.Bahçe'nin eski başkanı, şike konusuyla ilgili "Şike yapan kızını ve karısını satmış gibidir" diye konuştu.
 
Kendiside Aziz Yıldırım gibi temiz olmayan Ali Şen'in bu sözleri şikeyi futbola bulaştıranlara güzel bir cevap oldu. Ancak şikeyi yapanın da şikeyi yapana ağır sözlerle ithamda bulunanın da aynı camiadan çıkması oldukça dikkat çekti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor