Biyonik adam Olcan Adın!

-Haber61 spor servisi-Trabzonspor bu sezon gösterdiği performasnla beklentilerin oldukça altında kaldı. Ligdeki inişli çıkışlı grafik bordo mavili ekibi zirveden uzaklaştırdı.Bu kötü tablo içerisinde takımı ayakta tutmaya çalışan ve fark yaratan isim ise

Biyonik adam Olcan Adın!

-Haber61 spor servisi-Trabzonspor bu sezon gösterdiği performasnla beklentilerin oldukça altında kaldı. Ligdeki inişli çıkışlı grafik bordo mavili ekibi zirveden uzaklaştırdı.

Bu kötü tablo içerisinde takımı ayakta tutmaya çalışan ve fark yaratan isim ise Olcan Adın oldu. 28 yaşındaki futbolcu takımın skor yükünü çekerken tüm maçlarda 90 dakika oynayarak adeta istikrar abidesi oldu.

Saha içerisindeki mücadelesiyle taraflı tarafsız tüm futbolseverlerin beğenisini kazanan Olcan Adın bu sezon şu ana kadar toplam 34 maçta 3 bin 60 dakika forma giydi. Başarılı futbolcu bu karşılaşmalarda 12 gol kaydederken 12 de asiste imza attı. Yıldız futbolcu attığı 12 golün 7'sini ligde 5'ini ise Avrupa Ligi'nde kaydetti.

Kariyerinin en parlak dönemini yaşayan Olcan Adın bu performansıyla 2013 Haziran ayında 6 Milyon Euro civarındaki değerini de arttırarak 9 Milyon Euro'ya yükseltti. Başarılı futbolcu böylelikle kaptan Onur Kıvrak'ın ( 11 Milyon Euro) ardından Trabzonspor'un da en pahalı ikinci futbolcusu olma ünvanını aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor