Bitlis'te Trabzon fırtınası esiyor

Trabzon'da Liseler arası futbol turnuvasında İl birincisi olduktan sonra Erzurum'daki gruplardan da lider çıkan Erdoğdu Anadolu Lisesi, Bitlis'te düzenlenen Türkiye Yarı Final mücadelelerinde de başarılı sonuçlar alıyor.Bitlis'te 2 grup halinde oynanan ka

Bitlis'te Trabzon fırtınası esiyor

Trabzon'da Liseler arası futbol turnuvasında İl birincisi olduktan sonra Erzurum'daki gruplardan da lider çıkan Erdoğdu Anadolu Lisesi, Bitlis'te düzenlenen Türkiye Yarı Final mücadelelerinde de başarılı sonuçlar alıyor.

Bitlis'te 2 grup halinde oynanan karşılaşmalarda B grubunda Elazığ Spor Lisesi, Kahramanmaraş Anadolu Lisesi, Kars Sarıkamış Spor Lisesi ile eşleşen Erdoğdu Anadolu Lisesi ilk maçını yaptığı Kahramanmaraş Anadolu Lisesi'ni 5-4 mağlup etti.

Trabzon Temsilcisi ikinci karşılaşmasını dün Kars Sarıkamış Spor Lisesi ile dün yapacaktı. Ancak Manisa'nın Soma ilçesinde meydana gelen ve Türkiye'yi yasa boğan acı olay nedeniyle karşılaşma bugüne ertelendi.

Erdoğdu Anadolu Lisesi bu karşılaşmadan da galibiyetle ayrılması halinde Final karşılaşması yolunda büyük bir avantaj elde etmiş olacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor