Bitir bu özlemi Of!

Of’ta özlem bitecek. Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden ve ligde üst üste yaşadığı kayıplarla alt sıralara doğru hızlı bir düşüşe geçen Ofspor’da gözler bugün deplasmanda Bayrampaşa ile oynanacak kritik 90 dakikaya çevrildi. Ligin ikinci yarısın

Bitir bu özlemi Of!

Of’ta özlem bitecek. Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden ve ligde üst üste yaşadığı kayıplarla alt sıralara doğru hızlı bir düşüşe geçen Ofspor’da gözler bugün deplasmanda Bayrampaşa ile oynanacak kritik 90 dakikaya çevrildi. Ligin ikinci yarısında oynanan 7 maçta galip gelemeyen, 3 beraberlik ve 4 de yenilgi alarak alt sıralara doğru hızla gerileyen Ofspor, bugün deplasmanda Bayrampaşa ile oynayacağı maçtan 3 puanla ayrılıp galibiyet özlemine son vermek ve çıkışa geçmek istiyor. Bugün saat 13:30’da start alacak mücadeleyi Denizli bölgesi hakemlerinden Ümit Öztürk yönetecek. Bordo-Mavililer bu kritik maçtan zaferle ayrılarak 7 haftalık galibiyet özlemine son vermek istiyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor