Bisiklet Yarışları Sürüyor

İkinci gün ki yarışlarda Trabzon Faroz barınağı önünden Asayofya kavşağı, Haluk Ulusoy tesisleri ve Akçaabat istikametine doğru kategorilere göre tur yapıldı. Yıldızlar Puanlı, Gençler Puanlı, Masterlar, Genç Bayanlar, Büyük Bayanlar ve Büyük Erkekler dal

Bisiklet Yarışları Sürüyor

İkinci gün ki yarışlarda Trabzon Faroz barınağı önünden Asayofya kavşağı, Haluk Ulusoy tesisleri ve Akçaabat istikametine doğru kategorilere göre tur yapıldı. Yıldızlar Puanlı, Gençler Puanlı, Masterlar, Genç Bayanlar, Büyük Bayanlar ve Büyük Erkekler dallarında yarışları yapılarak sporculara ödülleri verildi.

Karadeniz Arası Puanlı (K.A.P) Karadeniz Kupası Yarışları Faroz-Düzköy yolu parkuru ile tamamlanacak. Yıldızlar, Gençler, Büyükler Yol yarışları ile Karadeniz Kupası Bisiklet yarışı 22 Ağustos tarihinde yapılarak ödül törenin ardından sona edecek.

Trabzon Gençlik ve Spor Şube Müdürü Cemalettin Yazıcı, şu ana kadar her hangi bir olumsuzlukla karşılaşmamış olmalarından dolayı mutlu olduklarını belirtirken , “Şu ana kadar yarışlarda hiçbir sorun ile karşılaşmadık. Sporcuların son derece olumlu ve iyi şartlarda yarışıyorlar. Sahil yolumuz bisiklet sporu için çok elverişli “ dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor