Birlik olma günü gelmiştir!

Şike soruşturması kapsamında zor günler yaşayan Bank Asya 1. Lig takımlarından Giresunspor'un eski basın sözcüsü Fatih Sandal, birlik olma gününün geldiğini, o günün bu gün olduğunu söyledi.Bank Asya 1. Lig takımlarından Giresunspor'un eski basın sözcüsü

Birlik olma günü gelmiştir!

Şike soruşturması kapsamında zor günler yaşayan Bank Asya 1. Lig takımlarından Giresunspor'un eski basın sözcüsü Fatih Sandal, birlik olma gününün geldiğini, o günün bu gün olduğunu söyledi.

Bank Asya 1. Lig takımlarından Giresunspor'un eski basın sözcüsü Fatih Sandal, ''Başkanın kim olduğunun önemli olmadığı şu konumda, Giresunlular'ın da takımlarına sahip çıkması gerekir'' dedi.

Sandal yaptığı yazılı açıklamada, Giresunspor'un son zamanlarda yaşanan olaylar sonrasında yönetimsiz kaldığını, sonrasında divan kuruluna ve en son ise kayyuma devredildiğini belirtti.

Giresunspor'un yıllarca Bank Asya 1. Lig'e çıkma mücadelesi verdiğini ve zorlu play-off mücadeleleri sonrasında bu ligde yerini aldığını ifade eden Sandal, ''Giresunspor bazen ilk altıya girme, bazen ise kümede kalma mücadelesi vererek Bank Asya 1. Lig'de yerini korumuştur. Bu lig Süper Lig'den sonra en prestijli lig konumundadır ve sanayisi olmayan, turizmde istediği noktaya erişemeyen Giresun'un ulusal basında reklamını en iyi şekilde yaparak ulusal anlamda Giresun'un tek markası olmuştur'' dedi.

TFF 2. liginde takımların Bank Asya 1. Lig'e çıkmak için büyük paralar harcadığı bilinmesi gerektiğini anlatan Sandal, açıklamasında, ''Bulunduğumuz ligin kıymetini kaybettikten sonra değil, şimdi bilmemiz gerekir. Uzun zamandır yöneticilik yaptığım Giresunspor'un bu durumlara düşmesi Giresunlu olarak beni çok üzmektedir'' ifadesini kullandı.

Giresun'da önde gelen iş adamlarının vali, milletvekilleri ve belediye başkanı kadar duyarlı olarak, iş işten geçmeden harekete geçmesi gerektiğini vurgulayan Sandal, şöyle devam etti:
 
''Parasını Giresun'da kazanan iş adamları olarak Giresunspor'a sahip çıkmakla yükümlü olduğumuzu unutmamamız gerekli. Tarihinin en zor günlerini yaşayan takımımıza en azından şimdi sahip çıkmalıyız. Çünkü yapacağımız yardımlarla takım yönetimsiz kalmayacak ve ligden de düşmeyecektir. Bu ligde kalmak bu lige çıkmaktan daha kolaydır. Zor zamanlarda takımına sahip çıkan Bahri Kaya hocamıza, ekibine, oyunculara ve personele teşekkür ediyorum. Zor zamanlarda hiçbir şey yokmuş gibi görevlerine devam etmektedirler. Giresunlu olduğunu söyleyen herkesin bu arkadaşlara sahip çıkması gerekir.''

Kulüpte uzun yıllar yöneticilik yaptığını ve her zaman göreve hazır olduğunu aktaran Sandal, ''Oluşacak her yönetimde içinde veya dışında göreve hazırım. Başkanın kim olduğunun önemli olmadığı şu konumda, Giresunlular'ın takımına sahip çıkması gerekir. Liglerin başlamasına az bir süre kalmıştır. Bu yaşanan süreçte Giresunspor gerek kombine satışlarından gerekse reklam gelirlerinden zarara uğramaktadır. Birlik olma günü gelmiştir, o gün bu gündür'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor