Birinci: Maçın hakkı beraberlikti

TFF 2. Lig 3. Grup'ta deplasmanda Akçaabat Sebatspor'a 1-0 yenilen Ofspor'da, teknik direktör Mehmet Birinci, yenilgiyi hak etmediklerini belirterek, maçın hakkının beraberlik olduğunu söyledi. Birinci, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Akçaabat Sebatspor

Birinci: Maçın hakkı beraberlikti

TFF 2. Lig 3. Grup'ta deplasmanda Akçaabat Sebatspor'a 1-0 yenilen Ofspor'da, teknik direktör Mehmet Birinci, yenilgiyi hak etmediklerini belirterek, maçın hakkının beraberlik olduğunu söyledi.

Birinci, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Akçaabat Sebatspor karşısında iyi bir oyun sergilediklerini ifade ederek, ''Takım olarak iyi oynadık, iyi mücadele ettik, oyuncularım kazanmak için ellerinden gelen gayreti gösterdi, oyundan memnunum'' dedi.

Maçın 86. dakikasında şanssız bir gol yiyerek sahadan 1-0'lık yenilgiyle ayrıldıklarını anımsatan Birinci, ''Akçaabat Sebatspor karşısında oynadığımız oyuna karşılık yenilgiyi hak etmedik, maçın hakkı beraberlikti'' diye konuştu.

Birinci, son 3 haftadır üst üste galip geldiklerini kaydederek, ''4. galibiyetimizi almak istedik ama olmadı. Akçaabat Sebatspor'a da bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum. Önümüzde 4 maçımız daha kaldı. Bu maçlardan ne kadar puan toplarsak bizim için o kadar iyidir'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler