Bir Ümit Özat vakası daha

2010 Dünya Kupası Elemeri 4. Grup'ta oynanan Galler - Azerbaycan maçında son dönemlerde sahalarda sık görülmeye başlanan bir olay yaşandı. Karşılaşma oynanırken Azerbaycanlı futbolcu Nodar Mamedov birden yere yığıldı. Dili boğazına kaçan Mamedov'a takım a

Bir Ümit Özat vakası daha
2010 Dünya Kupası Elemeri 4. Grup'ta oynanan Galler - Azerbaycan maçında son dönemlerde sahalarda sık görülmeye başlanan bir olay yaşandı.

Karşılaşma oynanırken Azerbaycanlı futbolcu Nodar Mamedov birden yere yığıldı. Dili boğazına kaçan Mamedov'a takım arkadaşı Djavid Huseinov anında müdehale etti ve Mamedov'un dilibi boğazından çıkararak arkadaşının hayatını kurtardı.

Geçtiğimiz günlerde Almanya'da top koşturan Türk futbolcu Ümit Özat ta maç sırasında bir anda yerde kalmış ve doktorların müdehalesi ile hayata dönmüştü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler