Bir transfer bombası daha patlıyor!

Antalyapspor'un, uzun yıllar Chelsea'de top koşturan yıldız futbolcu Micheal Essien ile ilgilendiği öğrenildi. Samuel Eto’o’nun tavsiyesiyle kadrosuna birçok kaliteli ve potansiyelli isim kazandıran Antalyaspor, gelecek sezon yine Kamerunlu süperstarın sa

Bir transfer bombası daha patlıyor!

Antalyapspor'un, uzun yıllar Chelsea'de top koşturan yıldız futbolcu Micheal Essien ile ilgilendiği öğrenildi.

Samuel Eto’o’nun tavsiyesiyle kadrosuna birçok kaliteli ve potansiyelli isim kazandıran Antalyaspor, gelecek sezon yine Kamerunlu süperstarın sayesinde takıma yıldız yağdırmayı hedefliyor.
 
Kırmızı-Beyazlılar’ın listesine giren son isim uzun yıllar Chelsea forması giyen Micheal Essien oldu.
 
Yunanistan’da Panathiniakos forması giyen 33 yaşındaki orta saha oyuncusuyla Eto’o’nun bizzat görüştüğü ve gelecek sezon için söz aldığı ifade ediliyor.
 
Yunanistan’da 15 maçta forma giyen ve takımına uyum sağlayamayan oyuncu için Yunan basını da sık sık yeni sezondaki adresinin Türkiye olacağına dair haberler yaptığı belirtiliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor