'Bir tek Trabzonspor'u yenemedik'

Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında kendi sahasında Galatasaray'ı 2-0 mağlup ederek sezona iyi bir başlangıç yapan İstanbul Büyükşehir Belediyespor, hafta sonu Trabzonspor'u da yenerek bu çıkışını sürdürmek istiyor.Zorlu Trabzonspor maçının hazırlıkları

'Bir tek Trabzonspor'u yenemedik'

Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında kendi sahasında Galatasaray'ı 2-0 mağlup ederek sezona iyi bir başlangıç yapan İstanbul Büyükşehir Belediyespor, hafta sonu Trabzonspor'u da yenerek bu çıkışını sürdürmek istiyor.

Zorlu Trabzonspor maçının hazırlıklarını Langa Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla başlayan ekipte teknik direktör Abdullah Avcı, rakiplerinin Şampiyonlar Ligi'nde maç oynayarak kendi maçlarına çıkacağını ifade ederek, "Aslına bakarsanız Trabzonspor'un Şampiyonlar Ligi maçı oynayarak bizim karşımıza çıkması bir avantaj değil. Trabzonspor bu ligin en hazır takımlarından birisi. İlk hafta Galatasaray'ı yenerek güzel bir başlangıç yaptık. Bunu Trabzonpor karşısında da devam ettirmek istiyoruz." diye konuştu.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor olarak üç büyüklerin hepsini yenmeyi başardıklarını ancak Trabzonspor'u henüz yenemediklerini hatırlatan başarılı çalıştırıcı, "Herkes bizim takım bunu yeniyor diğerini yenemiyor diye eleştiriyor. Bizim tek yenemediğimiz takım Trabzonspor'dur. Hafta sonu Trabzonspor'u da mağlup ederek bu duyguyu yaşamak istiyoruz." dedi.

CİHAN DA GALİBİYET SÖZÜ VERDİ

Takımın başarılı savunma oyuncularından Cihan da, Galatasaray'ı yenerek lige iyi bir başlangıç yaptıklarını ve Türkiye'nin gündemine oturduklarını söyledi. Cihan, "Galatasaray karşısındaki çıkışımızı Trabzon'da da devam ettirmek istiyoruz. Oldukça zorlu bir deplasmanda maça çıkacağız. Umarım oradan da puanla döneriz. Takım olarak her yıl hedef büyütüyoruz. Bu yılda hedefimiz ligin ilk 5 sırası içinde yer almaktır." şeklinde konuştu.

Kamil Zayatte da, ligin ilk haftasında insanların Galatasaray'ın kendilerini yeneceğine inandığını düşündüğünü fakat kendilerinin rakiplerini yenerek lige iyi bir başlangıç gerçekleştirdiklerini ifade etti.

Zayatte, "Cumartesi günü de Trabzonspor ile oynayacağız. Rakibin hafta içinde Şampiyonlar Ligi maçı oynaması belki bir avantaj gibi gözükebilir. Biz o maçta hocamızın bize vermiş olduğu taktikleri en iyi şekilde uygulayarak sahadan en iyi sonuçla ayrılmak istiyoruz." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler