Bir Şenol Güneş iddiası daha!

Bursaspor Kulübünün geçen cuma günü yapılan olağanüstü genel kurulunda göreve seçilen Recep Bölükbaşı başkanlığındaki yönetim kurulu, teknik direktör arayışlarını sürdürüyor. İddiaya göre yeşil beyazlı yönetim, Trabzonspor'un efsena teknik direktörü ve es

Bir Şenol Güneş iddiası daha!
Bursaspor Kulübünün geçen cuma günü yapılan olağanüstü genel kurulunda göreve seçilen Recep Bölükbaşı başkanlığındaki yönetim kurulu, teknik direktör arayışlarını sürdürüyor.
 
İddiaya göre yeşil beyazlı yönetim, Trabzonspor'un efsena teknik direktörü ve eski A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş ile temasa geçti. Yapılan ilk görüşmenin olumlu geçmesi üzerine taraflar yarın İstanbul'da görüşme kararı aldı.
 
Bursaspor Kulübü Yönetim Kurulu, Şenol Güneş ile anlaşma sağlayamazsa listesinde yer alan bir diğer isim Abdullah Avcı ile temasa geçecek.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor