"Bir Puanı Almayı Başardık"

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, 2-0 geriye düştükleri Trabzonspor karşısında iki penaltı ile bir puanı aldıkları için mutlu olduklarını söyledi. "Bizim maçtan beklentilerimiz daha farklıydı. Ama bir puan aldık ve sevincimiz az da olsa gerç

"Bir Puanı Almayı Başardık"

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, 2-0 geriye düştükleri Trabzonspor karşısında iki penaltı ile bir puanı aldıkları için mutlu olduklarını söyledi. 

"Bizim maçtan beklentilerimiz daha farklıydı. Ama bir puan aldık ve sevincimiz az da olsa gerçekleşti. Kaybetmedik, sevinçliyiz." diyen Sağlam, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, ilk devre kendileri için iyi geçtiğini, pozisyon ürettiklerini ancak şansız gol ile rakipleri karşısında geriye düştüklerini kaydetti.

"İkinci yarı baskı yapıp gol bulmamız gerekiyordu." diyen Sağlam, "Ama bu esnada açık oldu ve kontratakla ikinci golü buldular ikinci yarının başında. Böyle bir takımın karşısında 2-0 geriye düştük. Bu zordu. Riske girdik. Üretmeye başladık, pozisyonlar bulduk. Kaybetmedik, iki penaltı ile puan aldık. 2-0 geriden gelip puan almayı başardık. Sonuçta kaybetmedik, bu işin iyi tarafı. Bizim maçtan beklentilerimiz daha farklıydı. Ama bir puan aldık ve sevincimiz az da olsa gerçekleşti." şeklinde konuştu.

2-2’lik Trabzonspor beraberliğinin önümüzdeki perşembe günü oynayacakları kupa maçı için takıma moral olduğuna dikkat çeken Sağlam, "Bize moral oldu. Artık bu moralle Antalya'da her şeyimizi ortaya koyup önce finale kalmayı sonra da kupayı almak istiyoruz." diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor