Bir puan sevindirdi

Kayserispor ile deplasmanda golsüz berabere kalarak, 3 haftalık mağlubiyet serisini 1 puanla sonlandıran Çaykur Rizespor’da Teknik Direktör Hikmet Karaman, deplasmanda gol yemeden alınan beraberliğin önemine dikkati çekti ve alınan beraberliğin gelecek ma

Bir puan sevindirdi

Kayserispor ile deplasmanda golsüz berabere kalarak, 3 haftalık mağlubiyet serisini 1 puanla sonlandıran Çaykur Rizespor’da Teknik Direktör Hikmet Karaman, deplasmanda gol yemeden alınan beraberliğin önemine dikkati çekti ve alınan beraberliğin gelecek maçlara hem iyi futbol hem de sonuç olarak yansıyacağını dile getirdi.

Takım halinde iyi mücadele ortaya koyduklarını açıklayan Karaman, "Biz buraya 3 maç kaybeden takım olarak geldik. Öncelikli hedefimiz gol yememekti, çünkü her maçta gol yemiştik. Futbol olarak eleştirilebiliriz ama bizim için önemli bir başlangıç. 9 hafta sonra gol yemedik ve 3 mağlubiyetin ardından da kaybetmedik. Kaybettiğimiz zaman Kayserispor puan tablosunda üstümüze çıkacaktı" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor