Bir istifa da Samsunspor'dan

Bank Asya 1. Lig ekibi Samsunspor, teknik direktör Hayrettin Gümüşdağ ile yollarını ayırdı. Nuri Asan Tesisleri'nde, kulüp ikinci başkanı İsmail Türedi ve yönetim kurulu üyesi Tahsin Kosif'in de katılımıyla düzenlediği toplantıda konuşan teknik direktör H

Bir istifa da Samsunspor'dan

Bank Asya 1. Lig ekibi Samsunspor, teknik direktör Hayrettin Gümüşdağ ile yollarını ayırdı. Nuri Asan Tesisleri'nde, kulüp ikinci başkanı İsmail Türedi ve yönetim kurulu üyesi Tahsin Kosif'in de katılımıyla düzenlediği toplantıda konuşan teknik direktör Hayrettin Gümüşdağ, son haftalarda alınan kötü sonuçların önüne geçemediklerini söyledi.

Her şeye rağmen Samsunspor'da doğru işler yaptıklarına inandığını ifade eden Gümüşdağ, ''Sezon başında uzun vadeli bir plan yaparak göreve geldik. Ancak bugün gelinen noktada bir kan değişimine ihtiyaç duyulduğu ortaya çıktı. Bu kararımı yönetimle paylaştım. Onlar da saygıyla karşıladı. Bu sonucun her iki taraf için de hayırlı olmasını diliyorum'' dedi. Kulüp ikinci başkanı İsmail Türedi de Gümüşdağ'ın aldığı karara saygı duyduklarını belirterek, bundan sonraki kariyerinde başarılar diledi. Toplantının ardından Gümüşdağ, tesislerde bulunan futbolcularla vedalaşarak kulüpten ayrıldı.

Bu arada, yeni bir teknik direktörle anlaşılıncaya kadar takımı yardımcı antrenörlerden Nafız Tural'ın çalıştıracağı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor