Bir Fenerbahçe klasiği

Eskişehirspor'un 26 yaşındaki futbolcusu artık Sarı Lacivertli formayı giyecek. Ancak Fenerbahçe Kulübü'nün bu transferdeki ısrarı ise çok ilginç. Zira 7 ay önce, yazılı açıklamayla 'ahlaksız' diye nitelendirdikleri bir futbolcununun bonserivisini 2 milyo

Bir Fenerbahçe klasiği

Eskişehirspor'un 26 yaşındaki futbolcusu artık Sarı Lacivertli formayı giyecek. Ancak Fenerbahçe Kulübü'nün bu transferdeki ısrarı ise çok ilginç. Zira 7 ay önce, yazılı açıklamayla 'ahlaksız' diye nitelendirdikleri bir futbolcununun bonserivisini 2 milyon 250 bin euro'ya almakla kalmadılar, üstüne biri kiralık iki futbolcuyu verdiler.

6 Kasım 2010 tarihinde Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Sezer Öztürk'lü Eskişehirspor, Fenerbahçe karşısına çıktı.

İlk yarısı 3-1 sarı-lacivertli ekibin üstünlüğüyle sona eren maçta soyunma odalarının olduğu koridorlarda Lugano ile Sezer Öztürk arasında bir tartışma yaşandı. Bunun üzerine maç esnasında da aralarında bir gerginlik yaşanan bu ikiliye maçın hakemi Bünyamin Gezer kırmızı kart gösterdi ve oyundan attı.

 Fenerbahçe resmi internet sitesi maçtan 3 gün sonra 9 Kasım 2010 Salı günü Lugano ile Sezer arasında yaşanan olayla ilgili olarak Sezer'in verdiği demeçleri eleştirdi:

 "Bu oyuncunun sarfettiği sözler spor ahlakına yakışmamaktadır. Verdiği yanlış ve tek taraflı bilgiler ile kamuoyunu yanlış yönlendirmeye çalışan Sezer olayları açık bir şekilde çarpıtmıştır"

Aynı Sezer Öztürk ligin 2. yarısında oynanan maçta fenerbahçe karşısında çok kötü bir oyun sergilerken ilk yarı sonunda oyundan alınmıştı. 2 hafta sonra oynanan Eskişehirspor - Fenerbahçe maçında ise takımının en başarılı ismi oldu

Bu olaylar belleklerde canlılığını korurken Fenerbahçe Yönetimi'nin Sezer Öztürk'ü renklerine bağlaması ile ilgili yorumu kamuoyuna bırakıyoruz.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor