Bir engeli daha aşmak istiyoruz

TFF 2. Lig 4. Klasman Grubu'nda hafta sonu Karsspor ile karşılaşacak olan Trabzon Karadenizspor'da basın sözcüsü Efkan Sayitoğlu, hedefleri doğrultusunda bir engeli daha aşmak istediklerini söyledi. Sayitoğlu, Trabzon Karadenizspor'un üstlendiği sorumlulu

Bir engeli daha aşmak istiyoruz

TFF 2. Lig 4. Klasman Grubu'nda hafta sonu Karsspor ile karşılaşacak olan Trabzon Karadenizspor'da basın sözcüsü Efkan Sayitoğlu, hedefleri doğrultusunda bir engeli daha aşmak istediklerini söyledi.

 

Sayitoğlu, Trabzon Karadenizspor'un üstlendiği sorumluluk gereği sezon başından beri koyduğu hedefin bir üst lige çıkmak olduğunu belirterek, “Bunu gerçekleştirirken Trabzon'daki yeni yetenekleri keşfederek, Trabzonsporumuza ve Türk futboluna kazandırma gayreti içindeyiz” dedi.

 

 Yönetim kurulu, teknik heyet ve futbolcuların bu bilinçle ve hedef doğrultusunda her maçı final olarak gördüğünü ifade eden Sayitoğlu, “O ciddiyetle, mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz.  Hedefimizdeki yön gösterici, pozisyondaki Trabzonspor, bu yoldaki en büyük kazancımız ve gücümüzdür” diye konuştu.

 

Hafta sonunda kendi saha ve seyircileri önünde Karsspor ile karşılaşacaklarını da kaydeden Sayitoğlu, şöyle devam etti:

“Önümüzdeki Karsspor maçını kendi saha ve seyircimiz önünde oynayacak olmamız bizim için bir avantaj. Seyircimizin desteğini de arkamıza alarak, hedefimiz yolunda bir engeli daha aşmak istiyoruz. Her şeyden önce bu maçın fari play içinde geçmesini temenni ediyoruz.  Çok çekişmeli ve güzel bir maç olacak. Trabzonlu futbolseverleri bu maça bekliyoruz”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor