Bir dönem TS'liydiler

Bir dönem Trabzonspor forması giyen Özgur Bayar, Hasan Üçüncü ve Abdülaziz, şimdi ise Ankaragücü'nün başarısı için ter döküyorlar.  NERDEN NEREYE Bir dönem Trabzonspor forması giyen 3 futbolcu Hasan Üçüncü, Abdulaziz Solmaz ve Özgür Bayar şimdi Ankaragücü

Bir dönem TS'liydiler

Bir dönem Trabzonspor forması giyen Özgur Bayar, Hasan Üçüncü ve Abdülaziz, şimdi ise Ankaragücü'nün başarısı için ter döküyorlar.

 

 

NERDEN NEREYE

 

Bir dönem Trabzonspor forması giyen 3 futbolcu Hasan Üçüncü, Abdulaziz Solmaz ve Özgür Bayar şimdi Ankaragücü'nün başarısı için ter döküyor . 

 

Yarın akşam Trabzonspor  Avni Aker'de karşı karşıya gelecek olan sarı lacivertli ekibin mevcut kadrosunda çeşitli aralıklarla Trabzonspor forması giyen toplam 6 futbolcu bulunuyor.

 

ANKARAGÜCÜ'NÜN YARISI TRABZON

Trabzonspor alt yapısından yetişen ve  sezon başında Pazarspor'dan transer edilen genç futbolcu Abdulaziz ile Trabzonspor'da 8 yıl aralıksız forma giyen Hasan ve yine  2 sezon Trabzonspor'da forma giyen stoper Özgür Bayar şimdi Ankaragücü forması altında buluştu. 

 

Trabzonspor'da forma giyen Ufuk Bayraktar, Ceyhun Eriş ve Mehmet Yılmaz'da bulunuyor. Sol dizinde yırtık bulunan Ufuk ile arka adalesinde çekme olan Mehmet Yılmaz Trabzon'a getirilmedi.

 

ABDÜLAZİZ GERİ GELECEĞİM

Trabzonspor'un sezon başanda Pazarspordan transfer ettiği Abdulaziz bir gün hayalinin gerçekleşecEğine inandığını belirterek “ Trabzonspor formasını mutlaka giyeceğim. Şimdilik kuübüm Ankaragücü kulübünün başarısı için çalışıyorum. Ama hayalimde Trabzonsporda forma giymek var. Bu hayalimi gerçekleştirmem uzun sürmeyecek” dedi.

 

 

ESKİ KAPTANDAN TEŞEKKÜR

Trabzonsporda 8 yıl profosyonel olmak üzere 16 yıl forma giyen ve takım kaptanlığına kadar yükselen Hasan Ücüncü ise Trabzonspor'un kendisine çok şeyler verdiğini ifade ederek”Bugünlere gelmemde Trabzonspor'un katkısı çok büyük. Orada mutlu günler geçirdim.  Birde şampiyonluk yaşayabilseydim benden mutlusu olmayacaktı” dedi.

 

 

TRABZONSPOR ÇOK GÜÇLÜ

Trabzonspor'da 3 sezon forma giyen Özgür ise, Trabzon'da mutlu günler geçirdiğini belirterek “Trabzon bir futbol kenti. Şimdiki kadro benim dönemimdekinden daha güçlü. Bunu da zirve mücadelesi yaparak gösteriyorlar.” dedi.

 

 

Selahattin AYDINLI / haber61.net

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor