Bir an önce gol gelsin istiyoruz...

Trabzonspor’un Deneyimli oyuncusu Umut Bulut, maçın ardından yaptığı değerlendirmede şunları söyledi: “Sonuçta bu bir takım oyunu. Ben de bu sezon 11 gol attım. 11 gol de az değil. Her attığımda da puan kazandırdım takımıma. Bu sene maşallah Burak çok iyi

Bir an önce gol gelsin istiyoruz...

Trabzonspor’un Deneyimli oyuncusu Umut Bulut, maçın ardından yaptığı değerlendirmede şunları söyledi:

“Sonuçta bu bir takım oyunu. Ben de bu sezon 11 gol attım. 11 gol de az değil. Her attığımda da puan kazandırdım takımıma. Bu sene maşallah Burak çok iyi. Jaja ve ben de elimizden geldiğince katkı sağlıyoruz. Bundan çok gol atabilirdim ama kısmet olmadı. Bugün de 2 tane yüzde yüz pozisyon kaçırdım. Son haftalarda bir an önce galibiyet gelsin, gol gelsin diyorsunuz ama olmuyor. Bugün gol atmak bana nasip oldu. Bundan sonra 2 maçımızı da kazanıp Allah izin verirse şampiyon olmak istiyoruz. Ama Fenerbahçe’nin de puan kaybetmesini bekliyoruz tabii ki.”

Golü yediğimizde arkadaşlarımla göz göze geldik, dakikaya baktık.. 87. dakikadaydık ve gol atacağız dedik.. Ben de inanıyordum. Maçın sonunda çok maç kazandık, belki de bunun psikolojik gücüyle bunu düşündük.. Gol atacağımıza inanıyorduk. Sonuçta bana nasip oldu. Bu mutluluğu yaşatıp, şampiyonluğu sonuna kadar kovalayacağımızı gösterdik”.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor