Bilic’ten Hacıosmanoğlu'na yalanlama

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun iddialarını yalanladı. Beşiktaş'ın resmi sitesinden yapılan açıklamada Bilic, Hacıosmanoğlu'nun iddialarının gerçek dışı olduğunu söyledi.Beşiktaş Teknik Direktörü Slave

Bilic’ten Hacıosmanoğlu'na yalanlama

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun iddialarını yalanladı. Beşiktaş'ın resmi sitesinden yapılan açıklamada Bilic, Hacıosmanoğlu'nun iddialarının gerçek dışı olduğunu söyledi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic'in resmi sitede yer alan açıklaması şöyle;

Dün akşam bir televizyon kanalında yayınlanan spor programına telefonla bağlanan Trabzonspor Kulübü Başkanı Sayın İbrahim Hacıosmanoğlu'nun, hakkımda ortaya attığı iddialar tamamıyla asılsızdır.

Ben ve ekibim; tüm gücümüz ve kararlığımızla Beşiktaş'ın başarısı için çalışmaktayız. Bütün enerjimizi ve konsantrasyonumuzu, kulübümüzün yüksek hedeflerine ulaşabilmesine katkı sağlamak amacıyla kullanmaktayız.

Taraftarlarımızdan şahsım ile ilgili, böyle asılsız iddiaları dikkate almamalarını ve takımımıza verdikleri büyük desteği sürdürmelerini rica ederim.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler