Bilic, Emre'ye salladı!

Bilic'in yayıncı kuruluşa açıklamalarından  derleneler şu şekilde:"Büyük hayal kırıklığı oldu. Gergin başladık, erken gol yedik. İlk atağında golü bulduk rakip, safça bir gol yedik. Golden sonra 10-15 dakika şok yaşadık, sonra oyuna döndük. Rakip de kontr

Bilic, Emre'ye salladı!
Bilic'in yayıncı kuruluşa açıklamalarından  derleneler şu şekilde:
"Büyük hayal kırıklığı oldu. Gergin başladık, erken gol yedik. İlk atağında golü bulduk rakip, safça bir gol yedik. Golden sonra 10-15 dakika şok yaşadık, sonra oyuna döndük. Rakip de kontraataklarda Emenike'yle etkili oldu. Bizim beraberliği bulacağımız yavaş yavas kendini hissettirmeye başlayınca hakem oyunu öldürdü deyim yerindeyse. geri dönmeye eöek koyduk. 10 kişi yapmak zor. elimizden eglini yaptık. son bölümde 2. golü yedik kaybettik.
 
Maçı kaybettik, 11'e 11'de kaybedebilirdik. Her şekilde kaybedebilridik. İkinci kez başımıza geliyor eksik kalmamız. İkinci sarı kart tamamıyla gereksizdi, kesinlikle sarı değildi. O sarı kartsa ilk yarı Demba Ba'ya yapılan penaltıya ne diyeceğiz. Çok top kaybı, birçok hata yaptık ama 11'e 11 devam ederken oyunu dengeye getirmiştik. İkisini kıyassladığımda şunu söyleyebilriim; Olcay'ın atılması bir derbide kesinlikle kabul edilebilir değil. Kesinlikle sarı kart değildi.
 
Maç sonu kesinlikle tartışmadım. Bir futbolcuya 'Senden yaşlı olmama rağmen o kötü kelimeyi 5 kez bana nasıl söyledin diye sordum. 'Ben ne istersem yaparım, ne istersem söylerim. Sen kimsin?' şeklinde cevabı oldu. Saha içinde ve dışında istediği gibi şekilde davranan oyuncular var ama ne hikmetse bizim oyuncular ağzını açamıyor.
 
Bu oyuncunun kim olduğunu söylemek istemiyorum, siz sorduğunuz için söylüyorum olayı. İsim belirtmenin kimseye faydası yok."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler