Bilgin bayrağı Trabzonlu’ya teslim etti

Memleketi Trabzon’da AK Parti’den milletvekili aday adayı olduğu için görevinden istifa eden Türkiye Eskrim Federasyonu Genel Başkanlığı Trabzonlu Müminhan Bilgin’in yerine Trabzonlu Doç. Dr. Murat Atalı getirildi.Müminhan Bilgin’in, Trabzon AK Parti Mill

Bilgin bayrağı Trabzonlu’ya teslim etti

Memleketi Trabzon’da AK Parti’den milletvekili aday adayı olduğu için görevinden istifa eden Türkiye Eskrim Federasyonu Genel Başkanlığı Trabzonlu Müminhan Bilgin’in yerine Trabzonlu Doç. Dr. Murat Atalı getirildi.

Müminhan Bilgin’in, Trabzon AK Parti Milletvekili aday adaylığı için genel başkanlığı görevinden istifa ettiği Türkiye Eskrim Federasyonu 1. Olağanüstü Genel Kurulu yapıldı. Bilgin hizmet bayrağını Trabzonlu Doç. Dr. Murat Atalı’ya teslim etti.

Bir Trabzonlu olarak Uluslararası spor branşlarından biri olan ve ülkemize önemli şampiyonluklar ve madalyalar kazandıran Eskrim Federasyonu’na başkanlık etmekten büyük mutluluk duyduğunu belirten Bilgin, ‘Federasyonumuz gerek Türkiye’de gerek uluslararası arenada katıldığı Olimpiyat ve müsabakalarda önemli aktiviteler ve şampiyonluklar kazanarak hem ülke gençliğinin spora olan eğilimine katkı sağlamış, hem de bayrağımızı birçok ülkede göndere çektirmenin gururunu bizlere yaşatmıştır. Ben bu camiaya önemli hizmet verirken, gerek yönetim kurulu üyelerimiz, gerek il temsilcilerimiz gerekse de bu spor ile uğraşan tüm sporcularımızın büyük desteğini ve gayretini gördüm. Şimdi görevimi yine hemşerimiz olan Dr. Murat Atalı’ya gönül rahatlığı ile devretmenin mutluluğunu yaşıyorum. Yeni Genel Başkanımız Atalı’ya başarılar diliyorken görevini en iyi şekilde yerine getireceğinden emin olduğumuzda belirtmek istiyorum.

img_9586.jpg

141 OYDAN 94’ÜNÜ ALARAK BAŞKAN SEÇİLDİ

Holiday Inn Otel’de yapılan 1.Olağanüstü Genel Kurulda, Doç. Dr Murat Atalı ve Hayri Erol Bülbül yarıştı.147 Delegeden 143 ‘ünün katılımıyla yapılan genel kurulda, 2 oy geçersiz sayıldı. Geçerli 141 oydan 94’ünü alan Doç. Dr. Murat Atalı, federasyonun yeni başkanı oldu. Diğer Aday Erol Bülbül ise 47 oyda kaldı.

Başkanlığı kazanan Doç. Dr. Murat Atalı, seçim sonrası yaptığı konuşmasında bütün üyelere katılımlarından ve desteklerinden dolayı teşekkür etti. Doç. Dr. Murat Atalı başkanlığındaki yönetim kurulunda şu isimler yer aldı; Mehmet Uykun, Arslan Narin, İlker Ilgın, Halit Bostancı, Ahmet Hakan Hayber, Fatih Erdöl, Bilgehan Baydil, Alparslan Öztürk, Alparslan Babaoğlu, Murat Pehlivan, Levent Ardıç, Abdurrahman Karataş, Mustafa Küçükali, Sabri Pekcandanoğlu.

img_9561.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor