Bilet fiyatı sosyal medyayı salladı

Passolig uygulaması, şike soruşturmasında yaşanan gelişmeler, transfer edilen çoğu oyuncunun hayal kırıklığı yaşatması gibi fazlaca nedenden dolayı Trabzonspor taraftarlarını futboldan soğuturken Trabzonspor Kulübü Yönetimi de Avni Aker’in dolması için el

Bilet fiyatı sosyal medyayı salladı

Passolig uygulaması, şike soruşturmasında yaşanan gelişmeler, transfer edilen çoğu oyuncunun hayal kırıklığı yaşatması gibi fazlaca nedenden dolayı Trabzonspor taraftarlarını futboldan soğuturken Trabzonspor Kulübü Yönetimi de Avni Aker’in dolması için elinden geleni deniyor. Daha önce öğretmenlere bedava Avni Aker’e giriş kampanyası, amatör kulüplere kombine bilet gibi çeşitli etkinliklerle Avni Aker’e çekmeye çalışan Yönetim şimdide bilet fiyatını 1liraya çekti. 

Trabzonspor Ziraat Türkiye Kupası B grubunda bu akşam karşılaşacağı Keçiörengücü maçının biletleri 1 liradan satışa sunulması sosyal medyayı fena salladı.
“Kulübün bu kadar borcu varken 1 liraya bilet satışı yapılıyorsa, bu kulüpte para bitmez!”, “Bizimkilerin paraya ihtiyacı yok yakında her türlü maçları bedava izleriz” gibi enteresan yorumlar geldi.

İşte onlardan bazıları:
• 1 liraya Cardozo ve Mehmet Ekici’yi canlı izleme şansı olan Trabzondakiler kadir gecesi doğmuş olmalı
• Gel vatandaş! Cardozo, Bosingwa, Ekici bilirayaa! Ne alırsan bilira!
• Avni Aker gişede ‘abi 50 kuruş versem, maçın yarısını izleyip çıksam’ olur mu? diyenler olabilir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor