Bilbao’da Kürt Propogandası

Avrupa'da Türk düşmanlığı tüm şiddeti ile devam ediyor.Bilbaonun simdesi haline gelmiş turistlerin akın akın gittiği Guggenheim Müzesi’nde Kürt Propogandası…Şenol Güneşin basın toplantısından sonra burayı özellikle görmek istedik.Titanyumdan yapılmış olan

Bilbao’da Kürt Propogandası

Avrupa'da Türk düşmanlığı tüm şiddeti ile devam ediyor.

Bilbaonun simdesi haline gelmiş turistlerin akın akın gittiği Guggenheim Müzesi’nde Kürt Propogandası…Şenol Güneşin basın toplantısından sonra burayı özellikle görmek istedik.

Titanyumdan yapılmış olan müze binasına yerel halk önceleri çok karşı çıkmış. Müzeye giriş 15 Euro kuyrukta en az 45 dakika beklemek zorundasınız.İçeriye girişinizde de  de her bölüme girişte  ayrıca kuyrukta bekliyorsunuz. Henüz giriş katında sağdaki ilk bölümde tam 40 adet televizyondan Kürt propogandası yapılmakta. Turistler TV lerin önündeki koltuklara oturarak orijinali Türkçe olan yayınları ingilizde altyazılı olarak izliyorlar.

Tüm TV lerde farklı kayıtlarda farklı kişiler Kürt sorunlarını ve yaşamlarını  anlatmakta. Türk kafilesindeki taraftarlar bu yayınları görür görmez müzeyi terk ettiler. Bir sanat müzesinde böyle bir yayının neden yer aldığını anlamak mümkün değildi.

Haber 61.Net olarak sanat ile siyaseti karıştıran beyinleri kınıyor yolları Bilbao’ya düşecek olanları bu müzeye girmemeleri konusunda uyarmayı bir görev biliyoruz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor