Beyazlı. Şike konusu kapanmadı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu üyesi Mustafa Beyazlı, 3 Temmuz sürecinin hala tartışılmasının sebebinin, TFF kurullarının aldığı kararlar olduğunu söyledi.Beyazlı, "16. Ağır Ceza Mahkemesi, Yargıtay, UEFA ve CAS aynı belgelerle 'Şike var'

Beyazlı. Şike konusu kapanmadı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu üyesi Mustafa Beyazlı, 3 Temmuz sürecinin hala tartışılmasının sebebinin, TFF kurullarının aldığı kararlar olduğunu söyledi.

Beyazlı, "16. Ağır Ceza Mahkemesi, Yargıtay, UEFA ve CAS aynı belgelerle 'Şike var' diyor. TFF ise kişi ve kurumları ayırıyor. Kişilere şikeye teşebbüsten ceza verip uygulamıyor. Kamuoyu bu çelişkinin ortadan kaldırılmasını istiyor" değerlendirmesini yaptı.

Federasyon Basın Sözcüsü Mete Düren'in "Yargıtay kararı bizi bağlamıyor. Bizim için defter kapandı" açıklamasına atıfta bulunan Beyazlı, "Bu sözler Sayın Düren'in kendi görüşleridir. Konu kesinlikle kapanmadı. Uluslararası boyutu hala devam ediyor. UEFA, önce kişilerle ilgili kararını verecek. Daha sonra da TFF'ye dönüp, benim kişiler ve kurumlarla ilgili aldığım kararları uygula diyecek" iddiasında bulundu.

"İÇİME SİNDİREMİYORUM"

Beyazlı sözlerini şöyle sürdürdü: "Diğer kurumların kararları karşısında TFF'nin daha fazla diretmesinin anlamı yok. Adaletin tecellisi için gereken yapılmalıdır. Ben vicdani olarak 3 Temmuz sürecinde sportif açıdan yaşananları hiçbir şekilde içime sindiremiyorum. Çünkü önüme gelen belgelere bakıyorum, 'Şike var, Trabzonspor'a haksızlık yapılıyor' diyor. Azınlıkta kalıyorum ama önemli değil, ben şehrimi (Trabzon'u) düşünüyorum"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor