Beyaz TS atkısını neden almadı? Shota açıkladı...

Trabzonspor’un eski futbolcusu Shota Arveladze  Beyaz Show’da yaşanan atkı  krizine açıklık getirdi.Beyazıt Öztürk’ün Trabzonspor atkısını almamak gibi bir niyetinin olmadığını ifade  eden Gürcü teknik adam  ‘  Atkıyı vermek isteyen Alaattin Gayretli’inin

Beyaz TS atkısını neden almadı? Shota açıkladı...

Trabzonspor’un eski futbolcusu Shota Arveladze  Beyaz Show’da yaşanan atkı  krizine açıklık getirdi.

Beyazıt Öztürk’ün Trabzonspor atkısını almamak gibi bir niyetinin olmadığını ifade  eden Gürcü teknik adam  ‘  Atkıyı vermek isteyen Alaattin Gayretli’inin bizim yanımıza gelmesi  için en az 200 kişiyi yerinden kaldırması gerekiyordu . Canlı yayında Alaattin beyin yanımıza gelmesi en az 6 dakika sürerdi. Reklam  zamanı geldiği için atkıyı sonra alırım dedi . Kesinlikle Trabzonspor’a karşı ön yargılı davranmadı" ifadelerini kullandı.

Yıllarını Trabzonspor’da geçirmiş bir oyuncu olarak üzülüyorum diyen Shota , "Sürmene’de yaşanan olay  gerilen ortam beni son derece üzdü. Trabzonspor taraftarlarından ricam takımla ilgilensinler takımlarına destek olsunlar Beyaz Show’da bir Trabzonspor taraftarı bana mesaj atıyor şike konusunu gündeme neden getirmedin diye. Geçmişe takılmak Trabzonspor’a bir şey kazandırmaz Trabzonspor taraftarları önlerine  bakmalı .şampiyonluk yaşamak istiyorlarsa takımlarına destek olsunlar  futbolu iyi bilen bir taraftar topluluğu var Trabzon’da .inansınlar , sabretsinler başarı mutlaka gelecektir." Diye konuştu .

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor