Beşiktaş'tan Yusuf Erdoğan açıklaması

Beşiktaş, bugün bazı medya organlarında yeralan kaleci Tolga Zengin ve Trabzonspor'dan Yusuf Erdoğan'ın takas edileceği haberleri ile ilgili açıklama yaptı.Yapılan açıklamada "Kaptanımız Tolga Zengin'in Beşiktaş'tan ayrılma gibi bir isteği olmamakla birli

Beşiktaş'tan Yusuf Erdoğan açıklaması

Beşiktaş, bugün bazı medya organlarında yeralan kaleci Tolga Zengin ve Trabzonspor'dan Yusuf Erdoğan'ın takas edileceği haberleri ile ilgili açıklama yaptı.

Yapılan açıklamada "Kaptanımız Tolga Zengin'in Beşiktaş'tan ayrılma gibi bir isteği olmamakla birlikte, Kulübümüzün de Tolga Zengin karşılığında Yusuf Erdoğan'ı istediği şeklinde yayınlanan haberlerin hiçbir gerçeklik payı yoktur. Trabzonspor kulübüyle bu konu hakkında hiçbir görüşme yapılmamıştır. Taraftarlarımızın ve kamuoyunun bilgisine sunarız." ifadelerine yer verildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor