Beşiktaş'tan yalanlama

Beşiktaş İnşaat ve Ticaret A.Ş, bugün bir internet sitesinde yer alan Vodafone Arena’nın inşaat çalışmaları sırasında bir işçinin asansör boşluğuna düşerek belinin kırıldığı yönündeki haberi yalanladı. Beşiktaş’ın resmi internet sitesinden yapılan açıklam

Beşiktaş'tan yalanlama
Beşiktaş İnşaat ve Ticaret A.Ş, bugün bir internet sitesinde yer alan Vodafone Arena’nın inşaat çalışmaları sırasında bir işçinin asansör boşluğuna düşerek belinin kırıldığı yönündeki haberi yalanladı.
 
Beşiktaş’ın resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, “Vodafone Arena inşaat çalışmaları sırasında bir işçinin asansör boşluğuna düşerek belinin kırıldığı yönündeki haber tamamıyla asılsızdır. Haberde bahsedilen yerde asansör olmadığından doğal olarak asansör boşluğu da bulunmamaktadır. Haberde ismi geçen şahıs gece vardiyasında çalışan bir işçi olduğundan, belirtildiği gibi 03.00’da uykudan uyandırılması diye bir işlem doğru değildir. Gece vardiyasında işçiler toplam 8 saat çalışmakta ve gündüz saatlerinde istirahata çekilmektedir. İşçinin geç saatlere kadar çalıştırıldığı ve gece vardiyası için de yeniden işe başlatıldığı iddiası tamamen uydurmadır. Haberde bahsi geçen bölgede bir kaza yaşandı ve işçimiz ambulans ile derhal hastaneye kaldırıldı. 3 gün müşahade altında tutulduktan sonra da yürüyerek hastaneden taburcu edildi. İşçimizin herhangi bir şikayeti olmadığı gibi, raporlu olarak memleketinde dinlendikten sonra tekrar işe başlatıldı. BJK Beşiktaş İnşaat ve Ticaret A.Ş. ve iş verdiği taşeron firmalar, 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği kanununa harfiyen uymakta ve kazaların önüne geçebilmek için her türlü tedbiri almaktadır. İnşaat sahasında da iş sağlığı ve güvenliği uzmanları tarafından gerekli düzenlemeler yapılmaktadır. Bu uzmanlar sahada ışıklandırma olmadan ve tüm emniyet tedbirleri alınmadan işçi çalıştırılmasına müsaade etmemektedir. Şantiyemiz 3A’lı İş Sağlığı ve Güvenliği belgesine sahiptir ve güvenlik önlemlerine çok dikkat edilmektedir” denildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler