Beşiktaş'tan Rizespor'a...

Çaykur Rizespor’un Holosko ile anlaşma sağladığı iddialarına Karadeniz ekibinden yanıt geldi. Kulübün basın sözcüsü Aykut Ferah, görüşmelerin sürdüğünü ancak henüz bir anlaşmanın olmadığını söyledi. 2014-2015 sezonunun ilk haftasında sahasında Gençlerbirl

Beşiktaş'tan Rizespor'a...

Çaykur Rizespor’un Holosko ile anlaşma sağladığı iddialarına Karadeniz ekibinden yanıt geldi. Kulübün basın sözcüsü Aykut Ferah, görüşmelerin sürdüğünü ancak henüz bir anlaşmanın olmadığını söyledi. 
2014-2015 sezonunun ilk haftasında sahasında Gençlerbirliği’ni ağırlayacak olan Çaykur Rizespor, hazırlıklarını sürdürüyor. Yeni sezon öncesi kadrosuna Aykut Erçetin, Giray Kaçar ve Murat Duruer gibi tecrübeli isimleri katarak iddialı bir ekip oluşturmayı hedefleyen mavi-yeşilli takım, hücum hattı içinde Beşiktaş’ın golcüsü Filip Holosko ile görüşmelerini sürdürüyor.

ANLAŞMA YOK, GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR
Beşiktaş'ta forma bulmakta güçlük çeken Filip Holosko’nun, Karadeniz ekibi Çaykur Rizespor ile anlaşma sağladığı ve yakın zamanda Rize’ye giderek resmi sözleşmeye imza atacağı iddia edildi. İHA’ya açıklamalarda bulunan kulübün basın sözcüsü Aykut Ferah, henüz bir anlaşmanın olmadığını ve görüşmelerin sürdüğünü ifade etti.
Spor Toto Süper Lig’de 220 maçta forma giyen Holosko, 68 gol kaydetti. Vestel Manisaspor'la başladığı Spor Toto Süper Lig kariyerinde Beşiktaş ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor forması giyen tecrübeli oyuncunun ismi Bursaspor ile de anılmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler