Beşiktaş'tan Güneş'e Cevap

Beşiktaş Kulübü, bir dergide yer alan açıklamaları nedeniyle eski Milli Takımlar Teknik Direktörü Şenol Güneş'e tepki gösterdi.Siyah-beyazlı kulüp, Yeni Aktüel dergisinde ve dergi kaynak gösterilerek bugünkü bir gazetede yayınlanan röportajda, Şenol Güneş

Beşiktaş'tan Güneş'e Cevap

Beşiktaş Kulübü, bir dergide yer alan açıklamaları nedeniyle eski Milli Takımlar Teknik Direktörü Şenol Güneş'e tepki gösterdi.

Siyah-beyazlı kulüp, Yeni Aktüel dergisinde ve dergi kaynak gösterilerek bugünkü bir gazetede yayınlanan röportajda, Şenol Güneş'in, ''Del Bosque'yi federasyon kovdurdu'' şeklindeki ifadeleriyle ilgili resmi internet sitesi aracılığıyla açıklama yaptı.

Açıklamada şu görüşlere yer verildi:
''Sayın Şenol Güneş'in röportajında Del Bosque ile ilgili yaptığı yorumlar, konuya tam olarak vakıf olunmadan, detayları bilinmeden yapılmış ve de kendisi ile ilgili olmayan, iştigal alanı dışında kalan konulardır.
Sayın Şenol Güneş'in teknik direktörlük yaptığı takımlardan ayrılış şekilleri dolasıyla, olaylara duygusal olarak baktığını ve bu çerçeveden yorum yaptığını düşünüyoruz.

Bugün gelinen noktada Del Bosque konusu farklı bir boyut kazanmış, ulusal bir dava haline gelmiştir. Bir dönem Milli Takım Teknik Direktörlüğü yapan Sayın Şenol Güneş'in de bu tarz açıklamaları yerine, konuya gereken hassasiyeti göstermesini bekliyoruz

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor