Beşiktaş'tan Adalı açıklaması!

Beşiktaş Kulübü, Asbaşkan ve Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı'nın 15 Temmuz'da yönetime ilettiği istifasının kabul edilmediğini bildirdi.3 Temmuz'da başlayan futbolda şike şoruşturması kapsamında önce gözaltına alınan daha sonra tutuklu yargılanmak iç

Beşiktaş'tan Adalı açıklaması!

Beşiktaş Kulübü, Asbaşkan ve Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı'nın 15 Temmuz'da yönetime ilettiği istifasının kabul edilmediğini bildirdi.

3 Temmuz'da başlayan futbolda şike şoruşturması kapsamında önce gözaltına alınan daha sonra tutuklu yargılanmak için cezaevine sevk edilen Beşiktaş Asbaşkanı ve Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı, 15 Temmuz tarihinde avukatı aracılığı ile yaptığı açıklama ile Siyah Beyazlı kulübün yönetim kurulu üyeliğinden istifa ettiğini açıklanmıştı.

O tarihten bu yana Beşiktaş kulübü, Adalı'nın istifası hakkında açıklama yapmamıştı.

Ancak dün Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar'ın soruşturma kapsamında disiplin kuruluna sevk edilen isimleri açıkladığı basın toplantısında Serdal Adalı'dan eski Beşiktaş Futbol Komitesi olarak anması Siyah Beyazlı yönetimi harekete geçirdi.

Beşiktaş kulübü bugün resmi internet sitesinden yaptığı açıklama ile Adalı'nın istifasının kabul edilmediği belirtildi. Açıklamada şu ifadelere yer verildi.

"Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Sayın Mehmet Ali Aydınlar tarafından TFF kararları açıklanırken, Kulübümüz Asbaşkanı ve Futbol Komitesi Başkanı Sayın Serdal Adalı'dan eski Beşiktaş JK yöneticisi olarak bahis edilmişse de, Sayın Serdal Adalı'nın Yönetim Kurulumuz tarafından kabul edilmiş bir istifası bulunmadığını kamuoyunun bilgilerine arz ederiz"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor