Beşiktaş'ta Trabzonspor hazırlığı

Siyah-beyazlılar, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde, teknik direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde çalıştı. Akşam, basına kapalı gerçekleştirilen ve yaklaşık 2 saat süren antrenmana ısınma hareketleriyle başlayan futbolcular, daha sonra koşu ve istasyon çalışm

Beşiktaş'ta Trabzonspor hazırlığı
Siyah-beyazlılar, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde, teknik direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde çalıştı. Akşam, basına kapalı gerçekleştirilen ve yaklaşık 2 saat süren antrenmana ısınma hareketleriyle başlayan futbolcular, daha sonra koşu ve istasyon çalışması yaptı. Pas ve yarı sahada taktik çalışmayla antrenman sona erdi.


Sakatlıkları olan İbrahim Toraman ve Holosko antrenmana katılmadı. Kulüp doktoru Ayhan Optur, İbrahim Toraman'ın sol ayak tendonunda ödem olduğunu, Holosko'nun ise sağ ayak bileğindeki ağrıların sürdüğünü bildirdi. Bugün dinlendirilen iki futbolcunun durumunun, yarın sabah yapılacak son antrenmanda netlik kazanacağı kaydedildi.

Beşiktaş, yarın sabah son çalışmasını yapacak ve akşam üzeri de özel uçakla Trabzon'a gidecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor