Beşiktaş'ta Sergen Yalçın'la yollar ayrıldı
Beşiktaş'ta Başkan Serdal Adalı ile teknik direktör Sergen Yalçın arasındaki kritik görüşme sona erdi. Yapılan toplantıda Sergen Yalçın görevini bıraktı.
Yayınlanma:
Beşiktaş'ta Başkan Serdal Adalı ile teknik direktör Sergen Yalçın arasındaki kritik görüşme sona erdi. A Spor'un haberine göre, yapılan toplantıda Sergen Yalçın, Başkan Adalı ile yaptığı görüşmede görevini bırakma kararı aldığını açıkladı. Beşiktaş, Süper Lig’de sezonu 4’üncü sırada tamamlarken, hedef olarak belirlenen Türkiye Kupası’na ise yarı finalde veda etmişti.
Kaynak:
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Resmi İlanlar
Spor

