Beşiktaş’ta öncelik Sergen Yalçın! Alternatif Şenol Güneş

Beşiktaş, Hatayspor mağlubiyetinden sonra Teknik Direktör Valerien İsmael ile yolları ayırdı.

Beşiktaş’ta öncelik Sergen Yalçın! Alternatif Şenol Güneş

Önder Karaveli’den sonra Beşiktaş’ın Teknik Direktörlük koltuğuna oturan 47 yaşındaki Fransız çalıştırıcı, takımı ile toplamda 18 maça çıktı.

19 maçta 8 galibiyet, 8 beraberlik ve 3 de mağlubiyet alan İsmael’in performansı başarılı görülmedi.

2022-2023 sezonunda Süper Lig’de 11 maça çıkan Beşiktaş, 5 galibiyet, 4 beraberlik ve 2 mağlubiyet ile 19 puan alarak ligin 5. sırasında yer alırken Süper Lig lideri Fenerbahçe ile arasında 4 puan fark bulunuyor.

ARAYIŞLAR BAŞLADI
İsmael’in Türkiye macerasının sona ermesiyle Beşiktaş’ta Teknik Direktör arayışları başladı.

İLK TERCİH SERGEN YALÇIN
2020-2021 sezonunda Beşiktaş Teknik Direktörü olarak çıktığı 79 maçta 45 galibiyet, 10 beraberlik ve 24 mağlubiyet alan ve siyah beyazlılara hem Süper Lig hem de Türkiye Kupası getiren Sergen Yalçın, Beşiktaş için en ciddi aday olarak görülüyor.

ŞENOL GÜNEŞ
Şenol Güneş, Sergen Yalçın’dan sonra en ciddi aday konumunda.

Güneş, 2016 ve 2017 yıllarında Beşiktaş’a iki şampiyonluk kazandırmıştı.

2015-2019 yılları arasında Beşiktaş Teknik Direktörlüğü yapan Güneş, çıktığı 198 maçta 116 galibiyet, 45 beraberlik ve 37 mağlubiyet alarak Teknik Direktörlük kariyerinin en uzun görev süresini (1449 gün) burada yapmıştı.

Konuyla ilgili sorulan soru üzerine Şenol Güneş “Bana gelen bir şey yok ama konuşuluyor. Olursa öğrenirsiniz” ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor