Beşiktaş'ta Holosko sıkıntısı

Trabzonspor karşısında pazar günü önemli bir müsabakaya çıkacak olan Beşiktaş'ta hazırlıklar tüm hızıyla sürerken, Slovakya'nın Dünya Şampiyonası grup elemelerinde Slovenya ile oynadığı maçta sakatlanan golcü futbolcunun Trabzonspor karşısında oynama şans

Beşiktaş'ta Holosko sıkıntısı
Trabzonspor karşısında pazar günü önemli bir müsabakaya çıkacak olan Beşiktaş'ta hazırlıklar tüm hızıyla sürerken, Slovakya'nın Dünya Şampiyonası grup elemelerinde Slovenya ile oynadığı maçta sakatlanan golcü futbolcunun Trabzonspor karşısında oynama şansının düşük olduğu belirtildi.

Slovakya'nın Dünya Şampiyonası grup elemelerinde Slovenya ile oynadığı maçta sakatlanan golcü futbolcunun Trabzonspor karşısında oynama şansının düşük olduğu belirtildi.

İstanbul'a döner dönmez tedavi altına alınan Holosko'nun kafileyle birlikte Trabzon'a götürüleceği, durumuna maç sabahı tekrar bakılacağı ifade edildi.

Holosko'nun bu karşılaşmada yer alamaması halinde Aydın Karabulut'un ilk onbirde yer alacağı belirtildi.

Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'ın savunmayı Serdar Kurtuluş, Sivok, Zapatocny ve Tello'dan oluşturacağı, orta alanda da Holosko veya Aydın'ın dışında Serdar Özkan, Uğur İnceman ve Cisse'yi görevlendireceği bildirildi. Sağlam'ın Delgado'ya ileride oynatacağı Bobo'nun hemen arkasında yer vereceği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler