Beşiktaşlılar Burak Yılmaz'ı kabullenemiyor

Beşiktaş'a gönderilen Burak Yılmaz'a siyah beyazlı taraftarlardan büyük tepki var.

Beşiktaşlılar Burak Yılmaz'ı kabullenemiyor

Trabzonspor'da kadro dışı bırakıldıktan sonra Beşiktaş'a gönderilen Burak Yılmaz'a siyah beyazlı taraftarların büyük tepkisi var

Beşiktaşlı bazı taraftarlar, Burak'ın transfer edilmesine ilk günden beri karşı çıkıyor. İlk olarak sosyal medyada Burak Yılmaz'a "Hırsız" diye tepki gösteren taraftarlar, bu kez de pankartlarla hem Burak Yılmaz'ı hem de başkan Fikret Orman'ı eleştirdiler.

Siyah-beyazlı taraftarlar yaptıkları pankartlarla Vodafone Parkın önünde, Beşiktaş Köyiçinde ve eski kulüp binasının yer aldığı caddede fotoğraf çektirdiler.

Başkan Fikret Orman, "Beşiktaş'ın camia havası her zaman var. Bu aralar negatife döndürmeye çalışıyorlar. Bunun üzerine tezgah kurmaya çalışanlar var ama Beşiktaş taraftarı da camiası da yemiyor artık bunları. Burak'ın pozitif yönde katkı yapacağını düşünüyorum." demişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor