Beşiktaşlı futbolcu için şok iddia

Şubat'tan beri mahkeme kararıyla arandığı öne sürülen Beşiktaşlı Aydın Karabulut, bu sürede Avusturya'daki iki kampa katıldı; Brijeg karşılaşması için Bosna'ya gitti.. Beşiktaş'ın ümit milli yıldızı Aydın Karabulut'un aylardır mahkeme kararıyla aranmasına

Beşiktaşlı futbolcu için şok iddia
Şubat'tan beri mahkeme kararıyla arandığı öne sürülen Beşiktaşlı Aydın Karabulut, bu sürede Avusturya'daki iki kampa katıldı; Brijeg karşılaşması için Bosna'ya gitti..

Beşiktaş'ın ümit milli yıldızı Aydın Karabulut'un aylardır mahkeme kararıyla aranmasına rağmen bulunamadığı öne sürüldü. Olaylar, iki yıl önce başladı.

Genç futbolcu, 10 Ekim 2006'da menajer Selman Alıcıoğlugil hakkında "Dolandırıcılık ve hırsızlık" suçlamasında bulundu. 6 ay hapiste kalan Alıcıoğlugil, iki yıl süren yargılamada beraat ettikten sonra Aydın'a maddi-manevi 500 bin YTL'lik tazminat davası açtı.

Mahkeme 18 Şubat 2008'de Aydın Karabulut için arama emri çıkardı. Ancak Beşiktaş'ın ümit milli futbolcusu aradan geçen 7 ayda bir türlü bulunamadı. Çekmeköy Jandarma ekiplerinin tesislere her gelişinde futbolcu maçta veya tesis dışında gösterildiği için futbolcu mahkemeye getirilemiyor ve tazminat tahsil edilemiyor.

Temmuz ayının hem başında hem de sonunda Avusturya kampı için ve Ağustos'ta da Bosna'daki Siroki Brijeg maçı için tam üç kez yurtdışına çıkan Aydın'ın bir gün havalimanı ya da maç öncesi polis veya jandarma tarafından yakalanıp mahkemeye götürülme ihtimali bulunuyor.

"İFTİRAYA UĞRADIM"
Açtığı tazminat davası için konuşan Selman Alıcıoğlugil, "Aydın'ın bana attığı iftira yüzünden 6 ay hapis yattım. Sonrasında beraat ettim. Ama maddi-manevi büyük zarar gördüm. Beşiktaşlı olduğum için hep kulübü düşündüm. Aydın, yöneticilerin yönlendirmesiyle bu suçlamaları yaptığını söyledi. 6 kez arama ve zorla getirme emri çıkarılmasına rağmen futbolcuya bir türlü ulaşılamıyor. Ama adaletten kaçış yok" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor